Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık ciğerin tercih edilir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında uyanıklık edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi kucakin hem bile merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi için bu unsura ilgi edilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve uygun yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı asıl amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedili konum çabucak kapının olası olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın bapları kullanım meydanına için, rengine bakarak ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan sistem sınıflandırması hordaki gibidir

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı kırıcı dargın sıcak yangın contası.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hesap anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya mevsuk kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin sağlamlıklı çaldatmaışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Binanın yürekinden süfliya doğru nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı doğru itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik dal şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı için enikonu hizmetlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Yangın bapları montajı ayrı bir ihtisas gerektirir. Her ne denli Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul standartlara ve sertifikasyona isabetli olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki teknik özelliklere mutabık, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili doğruca uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page